Jag är en kreativ person som uppskattar allt som är nyskapande och fritänkande. Jag tycker det är mycket spännande med problemlösning och tycker det är mycket givande att hjälpa andra människor. Jag är ursprungligen en norrlänning som har vandrat vidare. Bland annat har jag bott och arbetat utomlands i 19 år. Jag talar 5 språk hjälpligt och har ett ganska stort internationellt nätverk. Numera huserar jag i Alingsås, strax utanför Göteborg. När jag inte jobbar så seglar jag, reser, dyker (är instruktör) och kör motorcykel.

Jag har också ett intimt samarbete med ett holländskt designföretag (vanW Creative Communications) samt dess systerföretag i Filippinerna. Vårt samarbete gör oss mycket resurs-starka. Vi kan erbjuda mycket kvalificerade arbeten med snabb leveranstid och till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

På hemmaplan har jag också stor hjälp av många begåvade kollegor i branschen som jag regelbundet konsulterar när det gäller planering, marknadsanalyser och att utarbeta strategier för olika projekt. 

Välkommen att ringa eller skriva. Du kan använda kontaktformuläret här intill. Vi hör av oss inom kort.

Kontaktformulär

6 + 14 =

Adress

Fyrmästarevägen 21

441 50 Alingsås

E-post

info@designcraft.se

Telefon

0709 630 320