En studio för all form av grafisk design:  tryckt eller digital media. Vi kan erbjuda effektiva och stilfulla lösningar, snabbt och till mycket konkurrenskraftigt pris. Behöver du hjälp med branding, design eller webbutveckling har du kommit rätt.

Våra Tjänster

Oavsett vad ni behöver hjälp med står vi beredda. Vi vågar oss på det mesta. Vid behov outsourcar vi en del av vårt arbete och våra priser är därför också mycket konkurrenskraftiga.

Branding

För att synas på marknaden idag behövs enkelhet, tydlighet och stil. Detta kräver kreativitet men också hårt arbete. Vi kan hjälpa dig med detta.

Design

Vi kan helheten: att med text, bild och grafik dramatiskt öka läsbarheten i din presentation, både när det gäller tryckt och digital media.

Utveckling

En aldrig sinande ström av ny teknik som gör internet till ett media med oanade möjligheter och stora utmaningar. Låt oss hjälpa er med aktuellt teknik

Webbsidor med stil

Mediet före alla andra idag är Internet. Distributionen är nästan gratis och räckvidden global. En webbsida fungerar som en resande säljare – dygnet runt och världen runt. Inte bara de geografiska avstånden har försvunnit, nu når vi kunderna hela vägen in i hemmet.

En effektiv strategi är grundläggande för att nå ut idag, oavsett bransch. De flesta företag däremot saknar interna resurser att utveckla sin webbsida ordentligt. Det är här vi kan hjälpa till. En snygg och väldesignad websida är idag alltför betydelsefull för att försummas. Den kan vara så mycket mer än bara en kontaktplats. Riktigt designad kan den presentera både dina produkter och tjänster på ett mycket effektivt sätt.

Vi designar och utvecklar även för mobila plattformar

Vi kan erbjuda allt från enkla “mallar” till mer omfattande individuella designlösningar som även fungerar för mobiltelefoner. Självklart står vi också till förfogande för att hjälpa till med både text och grafik (foto). Vi kan dessutom erbjuda olika lösningar för e-handel (webshop),

Vi ordnar så att din webbsida fungerar överallt

Vi kan ge dig den nivå av support och service som du behöver. Vill du själv kunna redigera innehållet på sidan regelbundet ordnar vi olika CMS lösningar som ger dig frihet och trygghet att uppdatera innehållet på sidan, när helst och varhelst du befinner dig. Vill du slippa arbetet själv, kan vi sköta alla dina uppdateringar.

Ett annat viktigt komplement är annonsering på nätet. Vi kan även här hjälpa till med sökmotoroptimering, strategi, design av banners, samt placering av annonser på nätet.
Det finns en aldrig sinande ström av ny teknik som gör internet till ett media med oanade möjligheter och stora utmaningar. Låt oss hjälpa dig.

Låt oss arbeta tillsammans

Skriv och berätta vad ni behöver hjälp med, eller ännu bättre – ring tel: 0709-630 320 så bokar vi en tid för en gratis genomgång era dina behov

1 + 14 =

info@designcraft.se  tfn: 0709 630 320